Muutokset ja siirrot tapahtumailmoittautumisiin

Operoimme NUTS Trail Running -tapahtumien ilmoittautumiset RaceResult-järjestelmän kautta. Kun ilmoittaudut tapahtumaamme, saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen ilmoittautumisvahvistuksen ja kuitin RaceResult-palvelusta.

Ilmoittautumisvahvistusviestiin on liitetty myös henkilökohtainen itsepalvelulinkkisi. Linkin kautta pääset itse muokkaamaan tietojasi kuten vaihtamaan matkasarjaa ja esimerkiksi ostamaan jälkikäteen lisätuotteita tai -palveluita kuten bussikuljetuksia.

Hukkuneet ilmoittautumisvahvistukset ja linkit selvittelee info@nuts.fi.

Osallistumisoikeuden myymiminen toiselle henkilölle

Mikäli et pääse osallistumaan, voit joko myydä itse osallistumisesi eteenpäin toiselle henkilölle tai siirtää osallistumisoikeutesi seuraavan vuoden tapahtumaan. NUTS Trail Running ei jälleenmyy peruutuspaikkoja.

Kun haluat myydä osallistumisesi eteenpäin toiselle henkilölle, voit tehdä sen itsenäisesti henkilökohtaisen itsepalvelulinkkisi avulla.

Uusi osallistuja maksaa suoraan sinulle. Sinä korvaat itsepalvelulinkin kautta omat tietosi uuden osallistujan tiedoilla ja tallennat ne. Ole tarkkana, että kirjoitat uuden osallistujan sähköpostiosoitteen oikein. Talletettuasi uudet tiedot, RaceResult-järjestelmä lähettää vahvistusviestin tietojen päivityksestä uuden osallistujan sähköpostiin. Tällöin hänelle siirtyy myös itsepalvelulinkin hallinta.
Homma hoidettu!

Mikäli tuttavapiiristäsi ei löydy halukasta ostajaa, osallistumisista käydään kauppaa mm. kunkin tapahtuman Facebook Event -sivuilla. Muistathan, että kaupankäynti on vapaaehtoista ja yksityishenkilöiden välistä, mihin NUTS Trail Running tarjoaa ainoastaan alustan Facebookin tapahtumasivuillaan (Facebook Event). Osallistumisia myydään ja ostetaan myös muissa Facebookin juoksuaiheisissa ryhmissä.

Tapahtumien Facebook Event -sivut 2020

NUTS Karhunkierros

NUTS Ylläs Pallas

NUTS Pyhä

Osallistumisoikeuden siirto seuraavalle vuodelle

Osallistumisoikeuden siirtäminen seuraavalle vuodelle tapahtuu ilmoittamalla asiasta sähköpostitse osoitteeseen info@nuts.fi. Mainitse silloin nimesi ja tapahtuma, jonka osallistumisoikeuden haluat siirtää. Älä lähetä lääkärintodistuksia, emme kaipaa niitä. Muistathan tällöin seurata sähköpostiasi ennen seuraavan vuoden tapahtumailmoittautumisen alkua: sinulle tulee RaceResult-palvelusta pyyntö vahvistaa ja täten aktivoida osallistumisesi seuraavan vuoden tapahtumaan.