Yhteistyöhaku NUTS House – verkkovalmennukseen

Haemme some-aktiivista koekäyttäjää, joka pääsee mukaan NUTS House -valmennuspalvelun verkkovalmennuksiin ja kokemuksen huipuksi osallistumaan Pyhä Tunturimaraton 2019 Presented by Garmin & La Sportiva -tapahtumaan haluamalleen matkalle elokuussa.

Tutustu valmennuspalveluihin
http://nuts.fi/house/

Tutustu tapahtumaan
https://tunturimaraton.fi/

Kokemusta polkujuoksusta ei tarvitse olla, jos kipinää lajin kokeiluun tavoitteellisen valmennuksen kautta löytyy. Liikunta-, terveys- tai outdoor-taustasta toki voi olla apua alkuun pääsemisessä. Valmennuspaketin arvo on n. 600 euroa.

Toivomme valitulta päivityksiä valmennuksen kulusta. Teemme osin vastavuoroisesti henkilöhaastattelua tai vastaavaa sisältöä NUTS Trail Running ja NUTS Housen sivustoille ja some-kanaviin kaudella 2019.

Treenaamisen alkuun pääsee tapahtumakumppaniemme La Sportiva Suomi -kengillä ja varustepaketilla ja Chimpanzee Suomi-luomuravintolisillä, jotka kuuluvat diiliin.

Oletko sinä hakemamme henkilö tai tunnetko kiinnostuneen bloggaajan, vloggaajan tai Instagram-persoonan, joka haluaisi jakaa kokemuksiaan tavoitteellisesta polkujuoksuvalmennuksesta.

Toimi näin

1️⃣ Vinkkaa Facebook-päivityksen kommenttikenttään tägäämällä omasi tai muuten oivallinen blogi tms., joka sopisi NUTS House -yhteistyöhön.

2️⃣ Lisäksi itse bloggaajan, vloggaajan tai IG-persoonan tulee lähettää alla olevan linkin lomakkeella muutaman rivin briiffi itsestään ja motivaatiostaan sekä linkit some-tileilleen ja mahdolliselle sivustolleen. Lisätietoja antaa NUTS Trailrunning -tiimi elsa@nuts.fi ja NUTS House -tuottaja paivi.lohikoski@directora.fi. Hae sunnuntaihin 20.1. mennessä!

Hakulomake
https://goo.gl/forms/4nNG0qaYdsCx6s362

Ja kaikkien kannattaa nyt aktivoitua! –>

Kenen valmennustaivalta sinä haluat seurata?

Kaikkien asiallisia vinkkejä kommentoineiden kesken arvomme La Sportiva Suomi -tuotepalkinnon!