NUTS Virtual Challenge

NUTS Virtuaalihaasteet – siellä missä olet!

Ei hätää – tänäkin kesänä juostaan parhailla poluilla! Vähän toisin kuin aiemmin, mutta hauskaa piisaa ja tarjoamme nutsia meininkiä sinne missä polkusi kulkevat 🤗

Virtuaalihaaste tarjoaa yhteisiä hetkiä etäällä. Saa sinut pitkälle lenkille. Ehkä löydät uusia polkuja. Ehkä tutustut uusiin tyyppeihin?

Näin osallistut NUTS Virtuaalihaasteeseen

NUTS Virtuaalihaasteet voit juosta missä ikinä oletkaan: valitse matka, laadi reitti ja nauti kotipoluistasi! Muista koronaturvallisuus: pidä etäisyyttä, äläkä aja itseäsi piippuun jolloin vastustuskyky heikkenee. Lue lisää ohjeita Liikuntatieteellisen seuran sivuilta >

 1. Ilmoittaudu mukaan!
  Kaikki ovat tervetulleita virtuaalitapahtumiin. Ilmoittautuminen tapahtuu lomakkeella, jonka löydät kunkin tapahtuman tiedoista alta.
 2. Juokse valitsemasi matka
  Juosta voit missä haluat kotipoluillasi ja nauti luonnosta. Muista turvavälit!
 3. Ilmoita tuloksesi
  Saat ilmoittautumisvahvistuksen mukana linkin, jonka kautta voit syöttää tuloksesi. Lisää juoksuaikasi ja linkki suoritukseesi käyttämässäsi GPS-urheilupalvelussa (Garmin Connect, Strava, Suunto App/Movescount, Polar Flow, Komoot jne.) todistukseksi juoksusta.
 4. Jaa juoksun ilosanomaa somessa
  Tägää meidät @nutsfi ja käytä hashtagia #nutsvirtualrace

Tulossa

10.–12.7.2020 Yöttömän yön taikaa

10.–12.7.2020 tapahtuu NUTS Ylläs Pallas -sivustolla, virtuaalijuoksun tiedot https://nutsyllaspallas.com/fi/virtual/.

Menneet

5.–7.6.2020 Kesäkirmaisu

Virtuaalinen polkujuoksu NUTS Karhunkierros -hengessä!

Kesäkirmaisun matkat mukailevat NUTS Karhunkierroksen matkoja: 34, 55, 83 ja 166 kilometriä. Virtuaalista yhdessä tekemistä – ja turvaetäisyyden päässä toki myös omissa pienryhmissä.

Mitä kaikkea?

Tärkeintä on tietenkin mukava ulkoilu! Turvallisuustilanteen salliessa voit ehkä kerätä pienen lenkkiporukan mukaasi 😊 Tämän lisäksi maustamme lenkkiäsi

 • Virtuaalinen yhteistartti lauantaina aamupäivästä Meet-videopuheluna (max 250 osallistujaa) ja Facebook livessä! Kello 10, katso lisää alempaa sivulla.
 • Lauantaina NUTS LIVE seuraa Facebookissa päivän tapahtumia, vierailemme lenkeillä ja pientapahtumissa. Juontajat tuntien todennäköisesti muistelemme myös vanhoja kommelluksia NUTS Karhunkierros -tapahtumissa.
 • Kumppanien tuotearvontoja juoksevien osallistujien kesken.
 • Muistoksi digitaaliset numerolaput ja diplomit.
 • ”Nutsita mun kuva!” Voit ottaa juoksuselfien ja ladata sen juoksutietoihisi. Teemme siitä kuvakortin sähköpostiisi.

Lista elää. Jos haluat ideasi mukaan, tarjoa sitä info@nuts.fi.

Matkat

 • 34 km
 • 55 km
 • 83 km
 • 166 km
 • FunRun junnuille, kokeilijoille… ja niille joilla matka karkaa lapasesta

(Ultra)matkat voi juosta viikonlopun aikana useampana lenkkinä, tai ilmoittaa pitkän lenkin ”väliajat”. Eli voit tehdä pitkän viikonlopun ”ryväsharjoituksen” 😉

Leikkimieliset tulokset ajan perusteella (FunRun aakkostettuna). Totisemmin asiaan suhtautuvat voivat lisätä tietoihinsa nousumetrit, ja nousutiedoilla täydennetyt tulokset julkaistaan kertoimella lasketun ”keskinopeuden” mukaan. Lue lisää  >

Näin osallistut:

 • Olit ilmoittautunut NUTS Karhunkierros tai –Ylläs Pallas -polkujuoksuihin ja kertonut peruuntumisilmoituksen ohjeiden mukaisesti haluavasi osallistua virtuaalihaasteisiin: kutsulinkkisi kesäkuun alun haasteeseen on lähetetty lauantai iltana 30.5.. Mikäli et muistanut/ehtinyt liittyä haasteeseen tai et muusta syystä saa toukokuussa linkkiä, info@nuts.fi avittaa.
 • Haluat jakaa sisältöä haasteeseen osallistumisestasi esimerkiksi videon muodossa tai yhteyksien salliessa jopa videopuheluna lähetykseemme? Teemme myös mielellämme koronaturvallisten yhteislenkkien ja pientapahtumien kanssa yhteistyötä. Kerro kiinnostuksestasi tällä lomakkeella >
  Saat kutsulinkin / etukoodin virtuaalihaasteeseen pienellä viipeellä.
 • Yleinen ilmoittautuminen avautuu heti kuun vaihtuessa 1.6. Osallistumismaksu 5 euroa.
  Liikuntaedulla maksaminen: katso ohjeet Smartum, Edenred ja ePassi.
Tulokset ja arvontavoitot >

Expo

Kunnon polkujuoksussa pitää tietty olla huippu varusteita tarjolla! Exposta löydät Treelinen osastolta La Sportivan huipputarjoukset ja Kaikki Poluille -verkkopuodin valikoimassa Garmin ja CamelBak.

Expoon >

Virtuaalinen yhteislähtö lauantaina kello 10!

Etkö ole saanut tarpeeksesi töissä web-palavereista ja teknisistä ongelmista?

Kannamme kortemme kekoon toimimattoman kakofonian tarjoamisessa 😂 Google Meetissä, ensimmäiset 250 mahtuu mukaan! Livestream myös Facebookissa, lähetys alkaa joskus noin 9.30.

NUTS LIVE seuraa lauantain meininkejä

Yhteislähdön lisäksi seuraamme livelähetyksillä tunnelmia siellä ja täällä. Studioisäntinä Teemu ja Eppu. Lähetä omat tunnelmasi videona tai kuvana mukaan WhatsApp 0400816875.

Alustavaa ohjelmaa:

 • 12.00 kierrämme seuraamassa eri tapahtumia, tutkimme mitä kuuluu Instagram-feediin #nutsvirtualrace ym. päivän tunnelmia
 • 15.00 muisteluita vuosien varrelta
9.–10.5.2020 Äitienpäiväralli

Äippä polulle! Ja koko perhe myös!

Pääsiäispyhiltä tuttu Nuts Virtuaalihaaste saa jatkoa äitienpäivänä 10.5.!  Matkoina ovat tutut 10 km ja 21 km, sekä uutuutena koko perheelle sopiva FunRun, jossa voit juosta juuri sen matkan minkä haluat!

Matkat

 • FunRun – juokse mitä haluat!
 • 10 km
 • 21,1 km

Näin osallistut:

Äitienpäivän juoksuhaasteeseen osallistuminen maksaa 5 euroa (sis. alv 10 %). Osallistumismaksu sisältää mm. digitaalisen kisalapun ja kunniakirjan. Lisäksi osallistujien kesken arvotaan palkintoja kuten Polkujuoksija-lehden digiversioita.

Ilmaiseksi tapahtumaan saavat osallistua:

 • Päivänsankarit eli äidit: käytä ilmoittautuessa koodia AITIENPAIVA
 • Lapset (2004 ja myöhemmin syntyneet) NUTSin piikkiin
 • NUTS Karhunkierrokselle ja NUTS Ylläs Pallakselle ilmoittautuneet: Voit osallistua virtuaalihaasteisiin rastittamalla kesän 2020 haasteet kisojen osallistujatiedoissasi. Käy päivittämässä tietosi viimeistään torstaina 7.5. niin ehdit mukaan äitienpäiväralliin. Muihin kesän tapahtumiin osallistujatiedot on muutettava 10.5. mennessä.

 

Mäkihirmujen nousumetrit:

Jos olet kukkulan kuningas/kuningatar, voit ilmoittaa suorituksen yhteydessä myös nousumetrit. Nousumetreillä täydennetyistä tuloksista lasketaan oma kunniataulukko. Lue lisää  >

Ilmoittautuminen

Osallistu! >

Tulokset

Tulokset >

10.–13.4.2020 NUTS pääsiäispolkukymppi ja -puolikas

NUTS pääsiäispolkukymppi ja -puolikas

Pääsiäispyhien virtuaalijuoksu kotipoluillasi!

Juoksuaikaa maanantain 13.4.2020 yöhön asti. Lisää tulos tietoihisi viimeistään tiistaina 14.4. kello 18 mennessä niin olet mukana arvonnassa. Jos juokset ja lisäät suorituksen tietoihisi lauantaina, mutta teet paremman tuloksen vaikkapa maanantaina, voit päivittää myös osallistumistietoihisi uuden suorituksen aiemman tilalle.

Tulokset

Palkinnot

Osallistujien kesken arvonta, mainetta ja kunniaa someaktiivisuuden mukaan ja pdf-diplomi! 🥳🎉

Arvonnassa mm. La Sportiva -tuotepalkintoja Sponsored by ShelbyOutdoor.com.

Arvonnan tulokset julkaistaan NUTS Trail Running -Facessa tiistaina 14.4.2020 noin kello 19 ja pikku viipeellä tällä sivulla.