Tule poluille ensi kesänä!

[post_thumbnail size=”670″]

Antaudu polkujen vietäväksi!

NUTS on keskittynyt järjestämään ylipitkiä polkujuoksun ultrakisoja. Mutta koska mielenkiinto polkujuoksuun on selkeästi kasvussa, lähdemme nettiartikkeleissa alkeista liikkeelle – et ehkä ole kokenut suunnistuksen harrastaja tai ikäsi partioharrastuksen kautta luonnon omaksi omaksunut. Toki meillä on taka-ajatuksia mielessä; pienestä koukkauksesta metsään meilläkin ”homma lähti lapasesta”, joten varaudu voittamaan itsesi uskomattomissa seikkailuissa tulevina vuosina.

Olet juossut vaikkapa puolimaratonin, ja etsit nyt uusia haasteita tulevalle kesälle? Vapaudu kevyenliikenteen väylien ikeestä ja pujahda tutkimaan, minne polku vie! Vähäluminen talvi kiduttaa hiihdon harrastajia, mutta tarjoaa juostavat urat lumisessa metsässä. Tulevien viikkojen aikana tarjoamme ajatuksia, kuinka aloittaa polkujuokseminen ja mitä varusteita ehkä tarvitset. Nälän kasvaessa löydät vinkkejä kisoihin ja muihin tapahtumiin.

Pari fiilistelyartikkelia toisaalla:

Aseta tavoite

Polkujuoksu on hauskaa sellaisenaan, mutta monella motivaatio vaatii jonkin tavoitteen asettaminen. Osallistuminen ja maaliinpääseminen jossain kisassa on yksi hyvä tavoite, skaboja mietintämyssyyn löydät täältä. Lista täydentynee kesän lähestyessä.

Kimpassa kivempaa?

Polulle polttelisi, mutta et tiedä minne mennä? Hyvä kokenut lenkkiseura edesauttaa. Helsinki, Jyväskylä ja Oulu ovat jo aktivoituneet perustamalla Facebook-ryhmiä. Jos kotikulmasi eivät ole listalla, perusta oma! (Oulun ryhmä ei ole vielä päivittynyt listalle, se löytyy täältä).

Vinkkeihin pääsemme tulevina viikkoina. Jos mieltäsi askarruttaa jokin kysymys, voit esittää sen ohessa kommenteissa. Tällä väillä, ulos ovesta ja lenkille!