Osallistu tapahtumiimme liikunta- ja kulttuuriseteleillä!

[post_thumbnail size=”670″]

Nyt on hyvä hetki pistää vanhenevat liikunta- ja kulttuurisetelit kiertoon, ja tavoite kohdalleen talven treeneihin! Tässä pari huomioitavaa asiaa, kun haluat käyttää näitä maksutapoja.

Tapahtumiimme käy maksuvälineiksi rahan ohella myös seuraavat:

  • Smartum Liikunta- ja kulttuurisetelit
  • Luottokunnan virikeseteli
  • Sporttipassi

Huomaathan, että jos haluat maksaa näillä maksutavoilla, älä valitse mitään lisäpalveluja ilmoittautumisen yhteydessä, mm. bussikuljetuksia. Voit maksaa näillä maksutavoilla verottajan ohjeiden mukaisesti vain osallistumismaksun, bussikuljetukset ja muut mahdolliset lisäpalvelut voit ostaa tapahtuman alla kotisivuiltamme.

Setelit toimitetaan MyNextRun -palveluun. Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi ohjeet seteleiden postittamiseen. Me emme vastaanota seteleitä kisakansliassa. Ilmoittautumisesi raukeaa, jollei seteleitä ole toimitettu MyNextRun -palvelulle.

Jäikö kysyttävää?

Kysyvä ei polulta eksy. Täppää tiedustelusi tästä!

[contact-form subject=’Maksaminen liikunta- ja kulttuuriseteleillä’][contact-field label=’Nimesi’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Kommentti’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]