NUTS Mt.Rusko Kotirataultra Ruskotunturilla Oulussa

[post_thumbnail size=”670″]

Sunnuntaina 26.1.2014 on taas vuotuinen kotirataultra. Oulussa on tarjolla parikin yhteislenkkiä aiheen tiimoilta, toinen meidän vetämänä Ruskotunturilla!

Kokoontunminen Ruskotunturin laskettelukeskuksen parkkipaikalla kello 9:00. Käytettävissämme ovat laskettelukeskuksen kahvio ja vessat, joten lämmittelemäänkin tarvittaessa pääset. Rata on reilun kahden kilometrin ”vuoristosimulaatio” ylä- ja alamäkiä, vauhdikkaita huoltoteitä ja hitaampia maastopätkiä.

NUTS tarjoaa päivän urakkaan samanhenkistä seurakuntaa ja alueen uusi maamerkki Ruskotunturin laskettelukeskus palvelunsa. Omat eväät, oma kierroslasku – ja oma vastuu. Kyseessä siis ilmainen yhteislenkki 🙂 Liity mukaan tapahtumaan Facebookissa!

Mikä ihmeen kotirataultra?

Kotirataultra on omatoiminen kisa joka käydään nyt jo 24. kerran kansainvälisenä ja 23. kerran Suomessa. Homman ideana on juosta 50km juuri siellä missä sinä haluat, juuri sinun lempireittiäsi ja lähtö on juuri siihen aikaan kun se sinulle parhaiten sopii. Jos välillä alkaa askel painamaan, niin voit kävästä vaikka saunassa, ja palata sitten taas juoksemaan.

Lue lisää Sepon kotisivuilta

Sen toisen oululaisen yhteislenkkivaihtoehdon, pyöräteillä juostavan kotirataultran löydät Facebookin ”Kestävyyttä pintakaasulla 24/7” -ryhmän tapahtumista.