NUTS Karhunkierros 31 km ja 8 km ilmoittautuminen käynnissä

[post_thumbnail size=”670″]

NUTS Karhunkierroksen ilmoittautuminen aukeni tiistaina 7.10. kuudelta illalla MyNextRun palvelussa. Varsin vauhdikkaan rynnistyksen seurauksena Metsähallitukselta saamamme ultrasarjojen 200 osallistujan kiintiö napsahti täyteen jo noin vartissa! Alustavasti ilmoittautumisia eri ultramatkoille on seuraavasti:

    Sarja Osallistujaa
   160 km 33
   53 km 109
   80 km 74

Osallistujalista todennäköisesti elää lähiviikkoina, ja voit ilmoittautua jonolistalle. Osallistujat voivat myös siirtää osallistumisoikeutensa toisen nimiin MyNextRun -palvelussa, joten jos jäit ilman ultrasarjan paikkaa, kannattaa seurata myös eri juoksuaiheisia nettifoorumeja.

31 km ilmoittautuminen mukavasti käynnissä

Pienen Karhunkierroksen upeissa maisemissa käynnistyvän 31 kilometrin kisan Juumasta Rukalle ilmoittautuminen on parasta aikaa käynnissä. Tälle sarjalle 8 kilometrin pikkusisarensa kera on yhteensä paikkoja 500, joten tilaa on vielä runsaasti. Reitti kiertää ensin lähes kokonaan Pienen Karhunkierroksen ja jatkaa sitten Karhunkierroksen pääreittiä Konttainen-Valtavaaran upeiden jylhien nousujen kautta Rukan kävelykylän torille maaliin.

Tämä upea reitti sopii hyvin myös aloittelevalle polkujuoksijalle. Tai ehkäpä työpaikkasi tykypäivän toiminnaksi?

Majoitus Rukalla

Kisakeskuksena toimii Rantasipi Rukahovi. Suosittelemme Rukahovia kilpailijoillemme: hotellissa on mukava ilmapiiri, hyvät palvelut ja kun tarkistat majoitustarjouksen, huomaat myös hintatason varsin sopivaksi. Majoitustarjous »