VATSAYSTÄVÄLLISTÄ TREENIRUOKAA LIIKKUVILLE JA AKTIIVISTA ELÄMÄÄ VIETTÄVILLE

Helsinkiläinen Nosht valmistaa luonnollista, vatsaystävällistä syötävää ja juotavaa, joiden suunnittelussa on käytetty hyväksi uusinta tutkimustietoa suoliston mikrobiomista ja siitä, kuinka makuaistimukset vaikuttavat keskushermoston kautta koko kehon toimintaan. Filosofiamme on, että myös treenatessa, retkeillessä ja arjen kiireessä pitää olla mahdollisuus nauttia ensiluokkaisista, luonnollisista raaka-aineista valmistettuja tuotteita, jotka tukevat suorituskykyä ja maistuvat aidosti todella hyvältä.

NUTS-polkujuoksujen huoltopisteillä tarjolla suomalaisen @eatnosht’in palkittu ja helposti imeytyvä urheilujuoma! Kesän 2022 juomana huoltopisteillä on Suomessa valmistettu NOSHT Endurance Drink Mix Sitruuna.

Kumppanietuna kanavillamme neuvoja ravintohuollosta, Noshtin tuotteet luonnollisesti myynnissä kisa-expoissa, osallistujille ylläreitä ym. vekkulia.
Stay tuned! 💬

Treenaa ruoansulatuselimistöä

Pitkissä polkujuoksuissa onnistumiseen vaikuttaa paitsi peruskunto ja juoksutekniikka, myös se, miten hyvin kisan aikana saa nautittua nestettä ja energiaa. Tyhjillä tankeilla ei pitkälle pötkitä, mutta toisaalta epäonnistunut tankkaaminen voi johtaa ikäviin vatsavaivoihin. Ruoansulatuselimistöä voi kuitenkin treenata kuten muutakin kroppaa. Ravinteiden imeytyminen tehostuu ja vatsavaivojen riski pienenee, kun syö ja juo myös harjoituksissa eikä vain kisoissa.
Lue › Treenaa ruoansulatuselimistöä