Ohjeita NUTS Karhunkierros ilmoittautumiseen

[post_thumbnail size=”670″]

Tässä muutama mieleemme juolahtanut ohje huomioitavaksi ilmoittautumislomaketta täyttäessäsi. Täydennämme listaa tarvittaessa saamamme palautteen mukaan, voit esittää kysymyksiä kommentoinnilla sivun lopussa.

Ikäraja

31-160 km sarjoihin ilmoittautumislomake vaatii 18 vuoden iän. 8 km sarjaan voivat ilmoittautua myös nuoremmat. Jos olet nuori lupaus ja koet potevasi vääryyttä, odotamme vakuuttavia perusteita joustoa varten osoitteessa info@nuts.fi.

160 km osallistujat

Turvallisuussyistä odotamme pisimmälle matkalle osallistujilta aikaisempaa kokemusta ultramatkoista. Kerro siis ilmoittautumislomakkeen viestikentässä yksi merkittävin polku-ultratapahtuma, jonka olet läpäissyt.

31 km osallistujat

Osallistujien määrästä riippuen voimme jakaa 31 kilometrin lähdön useampaan aaltoon. Lähtöryhmään vaikuttaaksesi voit kirjoittaa viestikenttään paras aikasi esimerkiksi jossain yleisesti tunnetussa polkujuoksutapahtumassa tai vaikkapa puolimaratonilla. Mainitse ajan ohella tapahtuman nimi  matka ja vuosi. Käytämme tarvittaessa tätä tietoa apuna ryhmien muodostamisessa.

Liikuntasetelit

Liikuntaseteleistä MyNextRunissa käyvät maksuvälineenä Smartum-setelit sekä Virikesetelit. Toimitathan setelit MNR:lle ensi tilassa, jottei ilmoittautuminen raukea. Liikuntaseteleillä voit maksaa ilmoittautumismaksun, tämä maksutapa ei ole valittavissa jos lisäät ostoskoriin bussikuljetuksen. Kun haluat maksaa liikuntaseteleillä, tee nyt vain ilmoittautuminen ja lunasta bussikuljetus keväällä kotisivuiltamme.