Kevytkenkäinen tiimikisa 31 km koitoksella!

[post_thumbnail size=”670″]

NUTS Karhunkierroksen 31 kilometrin matkalle on tulossa myös työ-, harrastus ja muita porukoita. Kun lauantaina Rukan illassa haluatte kuitenkin räknätä paremmuuttanne joukkueittainkin, päätimme ynnätä myös joukkuetulokset.

Joukkue syntyy kun samalla ”Organisaatio / Seura” -tiedolla löytyy vähintään kolme ilmoittautunutta.Sukupuolella ja iällä ei ole kevytkenkäisen iloisessa koitoksessa merkitystä. Joukkueen enimmäiskokoa ei ole rajattu, kolmen nopeimman aika huomioidaan rankingissa. Joukkueen jäsenet osallistuvat siis myös yksilökisaan, ja voitte edetä itsekseen tai porukalla reitin läpi.

Maallisen mammonan vuoksi tähän kisaan ei kannata liittyä, mutta lupaamme kanssakilpailijoiden suomalaiskansallisen perinteen mukaisen hiljaisenjäyhän kunnioituksen!

Toimi siis näin

  • Sovi vähintään kolmistaan muodostavanne joukkueen ja päättäkää joukkueen nimi.
  • Jos olet jo ilmoittautunut: voit tarvittaessa kirjautua MyNextRun -palveluun ilmoittautumisen yhteydessä saamallasi salasanalla. Salasanan voi myös resetoida palvelussa. Vaihda ”Organisaatio / Seura” kenttään joukkueenne nimi. Tarvittaessa myös info@nuts.fi auttaa.
  • Uusi ilmoittautuminen: käytä sopimaanne joukkueen nimeä ”Organisaatio / Seura” kenttässä.
  • Haasta tuttusi!

Olkaa huolellisia antamanne joukkuenimen kanssa, järjestelmä ei osaa tunnistaa kirjoitusvirheitä tai jos toinen osallistuja lyhentää ”itsestään selvän” nimen 😉

Tsekkaa joukkueiden kokoonpanotilanne my.raceresult.com -tulospalvelusta!

Tulospalvelu