Haglöfs mukana kanssamme tunturissa

[post_thumbnail size=”670″]

Me NUTS-tiimin tyypit olemme käyttäneet vuosia Haglöfsin tuotteita reissuillamme pitkin pohjolan polkuja. Haglöfs valmistaa kestäviä ja tyylikkäitä varusteita seikkailuihisi retkeilyn, vuorikiipeilyn, lumilajien ja seikkailu-urheilun & polkujuoksun parissa. Heinäkuun viimeisenä viikonloppuna Haglöfs on mukana mahdollistamassa kisamme Tunturi-Lapissa.

Kisaajille yhteistyömme näkyy mm. palkintopallilla, jossa tuntureiden gladiaattoreille on tarjolla Haglöfsin laadukkaita tuotepalkintoja. Tässäpä vähän maistiaisia:

Naisille

daa daa
GRAM Q JACKET Vallankumouksellinen 3-kerroksinen kuoritakki, uskomattoman hengittävä ja hyvä pakattavuus.Vallankumouksellinen uusi Gore Tex® Active Shell tuo uuden tason hengittävään vedenkestävään pintateknologiaan.
INTENSE Q ZIP TOP Täydellinen, lämpimämpi välikerros korkeasykkeiseen liikuntaan. Tyköistuva malli. Valmistettu nopeasti kuivuvasta kankaasta.

Miehille

INTENSE ZIP TOP Intense Zip Top on nimetty sopivasti Se on lämmin välikerros intensiiviseen toimintaan. Erittäin hyvin kosteutta siirtävä kangas on harjattu sisältä ja se on pidempi, sileä ja tyköistuva malli.
TEMPO SHORTS Monipuoliset, kevyet, mutta kestävät stretch-shortsit.